Zakaj opraviti Pregled varnostne kode analizo s podjetjem TeamSecure?

Naši ljudje so pomembni

Pregled varnostne kode

Varnostni pregled kode je posebna naloga, ki vključuje ročni in/ali samodejni pregled izvorne kode aplikacije, da se ugotovijo z varnostjo povezane slabosti v kodi. Naši strokovnjaki pregledajo obstoječo kodo in prednostno razvrstijo ranljivosti v okviru organizacije stranke, pri čemer upoštevajo verjetnost napada in poslovni učinek kršitve. Sodelujejo z razvijalci aplikacij, da bi zagotovili vpogled in prakse, kako narediti izvorno kodo aplikacije bolj zanesljivo in varno z izvajanjem seznama najboljših praks varnega kodiranja, vključno s potrjevanjem vhodnih podatkov, parametriziranimi izjavami, praksami varnega upravljanja pomnilnika, šifriranjem podatkov in še veliko več.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta

Medtem ko nekateri samo skrbijo, mi varujemo današnji in jutrišnji svet na spletnem mestu Slovenija in še kje drugje. Varnostne ranljivosti nenehno ovirajo podjetja in povzročajo ogromne stroške. Del našega poslanstva kot podjetja je nenehno analiziranje najnovejših ranljivosti ter hekerskih trendov in metod, da bi bolje razumeli, od kod bi lahko prišla naslednja grožnja.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta
Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Vedno več podjetij vlaga v digitalna sredstva in je od njih odvisnih. Spremljanje vseh tehnologij postaja vse bolj zapleteno in zamudno. Večina podjetij na spletnem mestu Slovenija preprosto nima lastnega strokovnega znanja ali časa in znanja, da bi zaposlila potrebne vire za kibernetsko varnost. Naše poslanstvo v podjetju Team Secure je preprosto. Odkriti, zaposliti in obdržati vrhunske talente za kibernetsko varnost. To našim strankam omogoča, da ostanejo osredotočene na kratkoročne in dolgoročne cilje projektov in ne skrbijo za varnostne grožnje.

Potrebujete pomoč pri Pregled varnostne kode?

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.