Zakaj opraviti Socialno inženirstvo analizo s podjetjem TeamSecure?

Naši ljudje so pomembni

Socialno inženirstvo

Socialno inženirstvo se nanaša na uporabo različnih metod zavajanja za manipulacijo posameznikov, da razkrijejo zaupne ali osebne podatke, ki se lahko uporabijo v goljufive namene. Napadi se v veliki meri zanašajo na interakcijo med ljudmi in pogosto vključujejo manipulacijo ljudi, da kršijo običajne varnostne postopke, da bi pridobili dostop do sistemov, omrežij ali fizičnih lokacij ali da bi pridobili finančne koristi. V podjetju Team Secure se zavedamo, da ima lahko vedenje zaposlenih velik vpliv na informacijsko varnost v organizacijah, zato s svojimi strankami sodelujemo pri zagotavljanju usposabljanj in praks za upravljanje kulture informacijske varnosti z uporabo petstopenjskega pristopa: predhodna ocena, strateško načrtovanje, operativno načrtovanje, izvajanje in naknadna ocena.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta

Medtem ko nekateri samo skrbijo, mi varujemo današnji in jutrišnji svet na spletnem mestu Slovenija in še kje drugje. Varnostne ranljivosti nenehno ovirajo podjetja in povzročajo ogromne stroške. Del našega poslanstva kot podjetja je nenehno analiziranje najnovejših ranljivosti ter hekerskih trendov in metod, da bi bolje razumeli, od kod bi lahko prišla naslednja grožnja.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta
Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Vedno več podjetij vlaga v digitalna sredstva in je od njih odvisnih. Spremljanje vseh tehnologij postaja vse bolj zapleteno in zamudno. Večina podjetij na spletnem mestu Slovenija preprosto nima lastnega strokovnega znanja ali časa in znanja, da bi zaposlila potrebne vire za kibernetsko varnost. Naše poslanstvo v podjetju Team Secure je preprosto. Odkriti, zaposliti in obdržati vrhunske talente za kibernetsko varnost. To našim strankam omogoča, da ostanejo osredotočene na kratkoročne in dolgoročne cilje projektov in ne skrbijo za varnostne grožnje.

Potrebujete pomoč pri Socialno inženirstvo?

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.