Zakaj opraviti Program odgovornega razkrivanja analizo s podjetjem TeamSecure?

Naši ljudje so pomembni

Program odgovornega razkrivanja

Odgovorno razkritje je model razkritja ranljivosti, pri katerem se ranljivost ali težava razkrije šele po določenem času, ki omogoča, da se ranljivost ali težava odpravi ali popravi. Naša ekipa strokovnjakov ima izkušnje s sodelovanjem s strankami pri odkrivanju ranljivosti in poročanju o njih razvojni ekipi za nujni popravek ali razvoj obvoza. Sodelovanje z nami bo ranljivosti vaših sistemov zaščitilo pred razkritjem javnosti, preden boste pripravljeni na uvedbo popravka.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta

Medtem ko nekateri samo skrbijo, mi varujemo današnji in jutrišnji svet na spletnem mestu Slovenija in še kje drugje. Varnostne ranljivosti nenehno ovirajo podjetja in povzročajo ogromne stroške. Del našega poslanstva kot podjetja je nenehno analiziranje najnovejših ranljivosti ter hekerskih trendov in metod, da bi bolje razumeli, od kod bi lahko prišla naslednja grožnja.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta
Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Vedno več podjetij vlaga v digitalna sredstva in je od njih odvisnih. Spremljanje vseh tehnologij postaja vse bolj zapleteno in zamudno. Večina podjetij na spletnem mestu Slovenija preprosto nima lastnega strokovnega znanja ali časa in znanja, da bi zaposlila potrebne vire za kibernetsko varnost. Naše poslanstvo v podjetju Team Secure je preprosto. Odkriti, zaposliti in obdržati vrhunske talente za kibernetsko varnost. To našim strankam omogoča, da ostanejo osredotočene na kratkoročne in dolgoročne cilje projektov in ne skrbijo za varnostne grožnje.

Potrebujete pomoč pri Program odgovornega razkrivanja?

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.