Zakaj opraviti Upravljane varnostne storitve analizo s podjetjem TeamSecure?

Naši ljudje so pomembni

Upravljane varnostne storitve

Vse več organizacij na spletnem mestu Slovenija se obrača na upravljane varnostne storitve, da bi razširile svoje varnostne zmogljivosti in razbremenile svoje notranje osebje IT. Team Secure kot ponudnik upravljanih varnostnih storitev (MSSP) upravlja varnostne procese z naše lokacije, kar podjetjem omogoča, da poslujejo kot običajno z minimalnimi posegi zaradi varnostnih pobud, medtem ko mi vzdržujemo stalno komunikacijo in nemoteno poročanje podjetju. Z oddajo v zunanje izvajanje podjetju Team Secure lahko pričakujete prihranke pri stroških, saj vam ne bo treba vzdrževati notranjega osebja za varnost IT na delovnem mestu.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta

Medtem ko nekateri samo skrbijo, mi varujemo današnji in jutrišnji svet na spletnem mestu Slovenija in še kje drugje. Varnostne ranljivosti nenehno ovirajo podjetja in povzročajo ogromne stroške. Del našega poslanstva kot podjetja je nenehno analiziranje najnovejših ranljivosti ter hekerskih trendov in metod, da bi bolje razumeli, od kod bi lahko prišla naslednja grožnja.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta
Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Vedno več podjetij vlaga v digitalna sredstva in je od njih odvisnih. Spremljanje vseh tehnologij postaja vse bolj zapleteno in zamudno. Večina podjetij na spletnem mestu Slovenija preprosto nima lastnega strokovnega znanja ali časa in znanja, da bi zaposlila potrebne vire za kibernetsko varnost. Naše poslanstvo v podjetju Team Secure je preprosto. Odkriti, zaposliti in obdržati vrhunske talente za kibernetsko varnost. To našim strankam omogoča, da ostanejo osredotočene na kratkoročne in dolgoročne cilje projektov in ne skrbijo za varnostne grožnje.

Potrebujete pomoč pri Upravljane varnostne storitve?

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.