Zakaj opraviti Usposabljanje in ozaveščanje analizo s podjetjem TeamSecure?

Naši ljudje so pomembni

Usposabljanje in ozaveščanje

Hekerji nenehno razvijajo svoje pristope in tehnologije, zato mora vaše podjetje nenehno nadgrajevati usposabljanje za ozaveščanje o kibernetski varnosti, ki je sestavni del kulture informacijske varnosti vašega podjetja.

Vaši zaposleni so vaša prva in glavna obrambna linija pred spletnim kriminalom, zato bi bila vaša najvarnejša naložba, če bi jih opremili z znanjem in veščinami, ki jih potrebujejo za zaščito pred kriminalnimi elementi. V podjetju Team Secure smo razvili programe usposabljanja, ki temeljijo na resničnih simulacijah napadov, v skladu z najnovejšimi kriminalnimi trendi, s strankami pa obravnavamo teme, kot so : kako prepoznati rdeče zastave pri pritrditvi, obrambni postopki, kako ustvariti učinkovit načrt odziva na grožnje.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta

Medtem ko nekateri samo skrbijo, mi varujemo današnji in jutrišnji svet na spletnem mestu Slovenija in še kje drugje. Varnostne ranljivosti nenehno ovirajo podjetja in povzročajo ogromne stroške. Del našega poslanstva kot podjetja je nenehno analiziranje najnovejših ranljivosti ter hekerskih trendov in metod, da bi bolje razumeli, od kod bi lahko prišla naslednja grožnja.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta
Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Vedno več podjetij vlaga v digitalna sredstva in je od njih odvisnih. Spremljanje vseh tehnologij postaja vse bolj zapleteno in zamudno. Večina podjetij na spletnem mestu Slovenija preprosto nima lastnega strokovnega znanja ali časa in znanja, da bi zaposlila potrebne vire za kibernetsko varnost. Naše poslanstvo v podjetju Team Secure je preprosto. Odkriti, zaposliti in obdržati vrhunske talente za kibernetsko varnost. To našim strankam omogoča, da ostanejo osredotočene na kratkoročne in dolgoročne cilje projektov in ne skrbijo za varnostne grožnje.

Potrebujete pomoč pri Usposabljanje in ozaveščanje?

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.