Zakaj opraviti Skladnost in svetovanje analizo s podjetjem TeamSecure?

Naši ljudje so pomembni

Skladnost in svetovanje

Organizacije na spletnem mestu Slovenija morajo izpolnjevati vse strožje predpise in varnostne zahteve, hkrati pa se spopadajo s kompleksnim izzivom kibernetskih groženj. V podjetju Team Secure svojim strankam svetujemo o ustreznih zakonih o zasebnosti in regulativnih zahtevah ter o tem, kako razviti in izvajati sisteme in kontrole, ki so skladni s predpisi in ki zmanjšujejo notranje in zunanje ranljivosti.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta

Medtem ko nekateri samo skrbijo, mi varujemo današnji in jutrišnji svet na spletnem mestu Slovenija in še kje drugje. Varnostne ranljivosti nenehno ovirajo podjetja in povzročajo ogromne stroške. Del našega poslanstva kot podjetja je nenehno analiziranje najnovejših ranljivosti ter hekerskih trendov in metod, da bi bolje razumeli, od kod bi lahko prišla naslednja grožnja.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta
Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Vedno več podjetij vlaga v digitalna sredstva in je od njih odvisnih. Spremljanje vseh tehnologij postaja vse bolj zapleteno in zamudno. Večina podjetij na spletnem mestu Slovenija preprosto nima lastnega strokovnega znanja ali časa in znanja, da bi zaposlila potrebne vire za kibernetsko varnost. Naše poslanstvo v podjetju Team Secure je preprosto. Odkriti, zaposliti in obdržati vrhunske talente za kibernetsko varnost. To našim strankam omogoča, da ostanejo osredotočene na kratkoročne in dolgoročne cilje projektov in ne skrbijo za varnostne grožnje.

Potrebujete pomoč pri Skladnost in svetovanje?

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.