Zakaj najeti podjetje Strokovnjak za odzivanje na incidente TeamSecure?

Strokovnjak za odzivanje na incidente - staffing

Strokovnjak za odzivanje na incidente

Odzivanje na incidente opisuje postopek, s katerim organizacija obravnava kršitev varnosti podatkov ali kibernetski napad, ter način, kako poskuša organizacija obvladovati posledice napada ali kršitve ("incident"). Cilj tega procesa je učinkovito obvladovanje incidenta, tako da je škoda omejena, čas obnove in stroški pa čim krajši.

Za delo strokovnjaka za odzivanje na incidente je potrebno tehnično znanje na vsaj dveh od naslednjih področij: forenzika diska in pomnilnika sistema Windows; operacije in inženiring v oblaku; spremljanje varnosti omrežja (NSM), analiza omrežnega prometa in analiza dnevnikov; operacije in inženiring v oblaku; forenzika diska in pomnilnika sistema Unix ali Linux; statična in dinamična analiza škodljive programske opreme; MITRE ATT&CK .

Potrebno je znanje enega skriptnega ali razvojnega jezika (kot je Python).

Povečano povpraševanje po Strokovnjak za odzivanje na incidente na spletnem mestu Slovenija

Globalna tekma za zaposlovanje visokokvalificiranih delavcev Strokovnjak za odzivanje na incidente se stopnjuje in povzroča pomanjkanje na trgu, zlasti na spletnem mestu Slovenija. V podjetju Team Secure smo specializirani za prepoznavanje vrhunskih kadrov za kibernetsko varnost in njihovo povezovanje z ustreznimi delovnimi mesti. Naši strokovnjaki za zaposlovanje lahko črpajo iz velikega nabora visoko usposobljenih in izkušenih Strokovnjak za odzivanje na incidente kandidatov, na podlagi svojih izkušenj na področju varnosti pa lahko ocenimo znanja, kvalifikacije in izkušnje potencialnega kandidata ter tako našim strankam zagotovimo popolnoma primernega kandidata.

Povečano povpraševanje po Strokovnjak za odzivanje na incidente na spletnem mestu Slovenija
Najemite Strokovnjak za odzivanje na incidente - staffing

Naši ljudje so pomembni

Uspešno podjetje potrebuje uspešne zaposlene. Za nas v podjetju Team Secure sta pomembna zdravje in dobro počutje naših zaposlenih; naši zaposleni ne prispevajo le k rasti naše organizacije, temveč hkrati uporabljajo svoje spretnosti, znanje in talente za doseganje osebne izpolnitve.

FAQ

Ali so pri najemu pri podjetju Strokovnjak za odzivanje na incidente Team Securekakršni koli vnaprejšnji stroški zaposlovanja ali pogodbeni stroški?

Da. Zahtevamo začetni polog, ki se bo uporabil kot dobropis na prvem računu, ko boste zaposlili svojega Strokovnjak za odzivanje na incidente. Če se odločite, da ne boste nadaljevali, vam bo polog v celoti povrnjen.

Kako lahko začnem? Kako najamem svoj Strokovnjak za odzivanje na incidente vir?

Ta postopek smo naredili kar se da preprost, vse, kar morate storiti, je, da obiščete spletno stran https://order.teamsecure.io, izpolnite obrazec in eden od naših strokovnjakov vam bo odpisal v 24-48 urah, da vam nastavi račun. Tako enostavno!

Katere načine plačila sprejemate?

Predvsem delamo z bančnimi nakazili in običajno delujemo v naslednjih valutah : EUR, CHF, USD in GBP. Za manjše zneske sprejemamo plačila z vsemi večjimi kreditnimi karticami.

Ali lahko svoje Strokovnjak za odzivanje na incidente delo opravljam iz pisarn našega podjetja?

Da. Na Strokovnjak za odzivanje na incidente zahtevo je na voljonapotitev Strokovnjak za odzivanje na incidente osebjana lokacijo. Strokovnjak za odzivanje na incidente Vsi zaposleni v podjetju Team Secure bodo imeli končno besedo pri premestitvi, saj je sreča naših strokovnjakov za nas najpomembnejša prednostna naloga.

Vse prilagoditve življenjskih stroškov in stroški premestitve se prenesejo na stranko. To vrsto dogovora priporočamo za obdobja od 3 do 6 mesecev. Strankam, ki želijo dolgoročno premestitev na delovnem mestu, svetujemo, da o tem vnaprej obvestijo Team Secure, da bomo lahko zaposlili določene Strokovnjak za odzivanje na incidente kandidate, ki iščejo premestitev.

Zakaj ne dovolite Strokovnjak za odzivanje na incidente dela od doma ali na daljavo?

Ker je Team Secure varnostno podjetje, je znano, da zaposleni strogo upoštevajo notranje protokole in varnostne smernice, od nadzora dostopa do shranjevanja vseh dokumentov in kode, ki se nanašajo na intelektualno lastnino (IP) naših strank. Delo na daljavo in samostojno delo sta odlična koncepta, vendar naše stranke, zlasti podjetja s seznama Fortune 500 in vlade, zelo rade zagotovijo, da je intelektualna lastnina, na kateri Strokovnjak za odzivanje na incidente delajo, varno varovana.

Koliko naj namenim za najem podjetja Strokovnjak za odzivanje na incidente Team Secure?

Podjetje Team Secure smo ustanovili z enim samim ciljem: strankam ponuditi vrhunske storitve kibernetske varnosti in zgraditi skupnost strokovnjakov za kibernetsko varnost ne glede na lokacijo. Zaposlujemo in zaposlujemo Strokovnjak za odzivanje na incidente neposredno, v vašem imenu. Plačujemo vse davke na zaposlovanje in prispevke za zaposlovanje državi. Brez težav za vas. Brez zapletene dokumentacije in upravnih težav za vas. Preprosta ekonomija, bi lahko rekli.

Na trgu je veliko povpraševanje po Strokovnjak za odzivanje na incidente, ki ga ni dovolj, Strokovnjak za odzivanje na incidente Strokovnjak za odzivanje na incidente zato so cene po vsem svetu visoke.

Kdo je lastnik zakonskih pravic za delo, ki ga je ustvaril moj Strokovnjak za odzivanje na incidente?

Vi, naročnik! Naša ekipa dela neposredno za vas in po celotnem plačilu so vse pravice intelektualne lastnine, izdelki in koda, ki jih ustvari ekipa Team Secure, vaša last.

Najemite Strokovnjak za odzivanje na incidente

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.