Zakaj opraviti Svetovanje analizo s podjetjem TeamSecure?

Naši ljudje so pomembni

Svetovanje

Naši svetovalci za kibernetsko varnost na spletnem mestu Slovenija imajo strokovno znanje, ki vam pomaga, da ostanete pred kibernetskimi kriminalci. Ocenjujejo programsko opremo, računalniške sisteme in omrežja glede ranljivosti, nato pa oblikujejo in izvajajo najboljše varnostne rešitve za potrebe organizacije. V podjetju Team Secure dobro razumemo, kje je lahko pristop organizacije k informacijski varnosti neuspešen, in svojim strankam svetujemo glede proaktivnih izboljšav, ki jih je mogoče doseči s politikami in izvajanjem postopkov, ki organizaciji stranke omogočajo, da na spletnem mestu Slovenija zavaruje svoje digitalno premoženje.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta

Medtem ko nekateri samo skrbijo, mi varujemo današnji in jutrišnji svet na spletnem mestu Slovenija in še kje drugje. Varnostne ranljivosti nenehno ovirajo podjetja in povzročajo ogromne stroške. Del našega poslanstva kot podjetja je nenehno analiziranje najnovejših ranljivosti ter hekerskih trendov in metod, da bi bolje razumeli, od kod bi lahko prišla naslednja grožnja.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta
Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Vedno več podjetij vlaga v digitalna sredstva in je od njih odvisnih. Spremljanje vseh tehnologij postaja vse bolj zapleteno in zamudno. Večina podjetij na spletnem mestu Slovenija preprosto nima lastnega strokovnega znanja ali časa in znanja, da bi zaposlila potrebne vire za kibernetsko varnost. Naše poslanstvo v podjetju Team Secure je preprosto. Odkriti, zaposliti in obdržati vrhunske talente za kibernetsko varnost. To našim strankam omogoča, da ostanejo osredotočene na kratkoročne in dolgoročne cilje projektov in ne skrbijo za varnostne grožnje.

Potrebujete pomoč pri Svetovanje?

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.