Zakaj opraviti Testiranje vdora analizo s podjetjem TeamSecure?

Naši ljudje so pomembni

Testiranje vdora

Penetracijsko testiranje, imenovano tudi pen testing ali etično hekanje, je praksa preizkušanja računalniškega sistema, omrežja ali spletne aplikacije za iskanje varnostnih ranljivosti, ki bi jih napadalec lahko izkoristil. Naši preizkuševalci penetracije izvajajo samodejne in ročne preizkuse, s katerimi odkrivajo možne vstopne točke, ugotavljajo šibkosti infrastrukture (strojne opreme), aplikacije (programske opreme) in ljudi. O teh ugotovitvah poročajo naročniku in zagotavljajo smernice za razvoj ustreznih kontrolnih mehanizmov.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta

Medtem ko nekateri samo skrbijo, mi varujemo današnji in jutrišnji svet na spletnem mestu Slovenija in še kje drugje. Varnostne ranljivosti nenehno ovirajo podjetja in povzročajo ogromne stroške. Del našega poslanstva kot podjetja je nenehno analiziranje najnovejših ranljivosti ter hekerskih trendov in metod, da bi bolje razumeli, od kod bi lahko prišla naslednja grožnja.

Varovanje današnjega in jutrišnjega sveta
Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Začeli smo s preprosto ugotovitvijo

Vedno več podjetij vlaga v digitalna sredstva in je od njih odvisnih. Spremljanje vseh tehnologij postaja vse bolj zapleteno in zamudno. Večina podjetij na spletnem mestu Slovenija preprosto nima lastnega strokovnega znanja ali časa in znanja, da bi zaposlila potrebne vire za kibernetsko varnost. Naše poslanstvo v podjetju Team Secure je preprosto. Odkriti, zaposliti in obdržati vrhunske talente za kibernetsko varnost. To našim strankam omogoča, da ostanejo osredotočene na kratkoročne in dolgoročne cilje projektov in ne skrbijo za varnostne grožnje.

Potrebujete pomoč pri Testiranje vdora?

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.