Zakaj najeti podjetje Varnostni arhitekt TeamSecure?

Varnostni arhitekt - staffing

Varnostni arhitekt

Varnostni arhitekti ocenjujejo informacijsko tehnologijo in računalniške sisteme svojih organizacij ter ugotavljajo prednosti in slabosti. Razmišljati morajo kot heker, saj morajo predvideti vse poteze in taktike, ki jih bodo hekerji uporabili pri poskusu nepooblaščenega dostopa do računalniškega sistema.

Izvajajo penetracijske teste, analize tveganja in etične vdore v lokalna omrežja, široka omrežja in virtualna zasebna omrežja. Zadolženi so za razvoj, pregled in odobritev zahtev za namestitev omrežij LAN, WAN, VPN, usmerjevalnikov, požarnih zidov in sorodnih omrežnih naprav.

Ena od pomembnih odgovornosti varnostnega arhitekta je odzivanje na kršitve varnosti. Ob incidentih mora oceniti vzroke, škodo in obnovo podatkov ter pripraviti temeljita poročila za podjetje.

Pomembno je tudi vzdrževanje, ki ga izvaja varnostni arhitekt, in sicer izvajanje ustreznih sprememb, posodobitev in nadgradenj kot odziv na ranljivosti in vdore.

Povečano povpraševanje po Varnostni arhitekt na spletnem mestu Slovenija

Globalna tekma za zaposlovanje visokokvalificiranih delavcev Varnostni arhitekt se stopnjuje in povzroča pomanjkanje na trgu, zlasti na spletnem mestu Slovenija. V podjetju Team Secure smo specializirani za prepoznavanje vrhunskih kadrov za kibernetsko varnost in njihovo povezovanje z ustreznimi delovnimi mesti. Naši strokovnjaki za zaposlovanje lahko črpajo iz velikega nabora visoko usposobljenih in izkušenih Varnostni arhitekt kandidatov, na podlagi svojih izkušenj na področju varnosti pa lahko ocenimo znanja, kvalifikacije in izkušnje potencialnega kandidata ter tako našim strankam zagotovimo popolnoma primernega kandidata.

Povečano povpraševanje po Varnostni arhitekt na spletnem mestu Slovenija
Najemite Varnostni arhitekt - staffing

Naši ljudje so pomembni

Uspešno podjetje potrebuje uspešne zaposlene. Za nas v podjetju Team Secure sta pomembna zdravje in dobro počutje naših zaposlenih; naši zaposleni ne prispevajo le k rasti naše organizacije, temveč hkrati uporabljajo svoje spretnosti, znanje in talente za doseganje osebne izpolnitve.

FAQ

Ali so pri najemu pri podjetju Varnostni arhitekt Team Securekakršni koli vnaprejšnji stroški zaposlovanja ali pogodbeni stroški?

Da. Zahtevamo začetni polog, ki se bo uporabil kot dobropis na prvem računu, ko boste zaposlili svojega Varnostni arhitekt. Če se odločite, da ne boste nadaljevali, vam bo polog v celoti povrnjen.

Kako lahko začnem? Kako najamem svoj Varnostni arhitekt vir?

Ta postopek smo naredili kar se da preprost, vse, kar morate storiti, je, da obiščete spletno stran https://order.teamsecure.io, izpolnite obrazec in eden od naših strokovnjakov vam bo odpisal v 24-48 urah, da vam nastavi račun. Tako enostavno!

Katere načine plačila sprejemate?

Predvsem delamo z bančnimi nakazili in običajno delujemo v naslednjih valutah : EUR, CHF, USD in GBP. Za manjše zneske sprejemamo plačila z vsemi večjimi kreditnimi karticami.

Ali lahko svoje Varnostni arhitekt delo opravljam iz pisarn našega podjetja?

Da. Na Varnostni arhitekt zahtevo je na voljonapotitev Varnostni arhitekt osebjana lokacijo. Varnostni arhitekt Vsi zaposleni v podjetju Team Secure bodo imeli končno besedo pri premestitvi, saj je sreča naših strokovnjakov za nas najpomembnejša prednostna naloga.

Vse prilagoditve življenjskih stroškov in stroški premestitve se prenesejo na stranko. To vrsto dogovora priporočamo za obdobja od 3 do 6 mesecev. Strankam, ki želijo dolgoročno premestitev na delovnem mestu, svetujemo, da o tem vnaprej obvestijo Team Secure, da bomo lahko zaposlili določene Varnostni arhitekt kandidate, ki iščejo premestitev.

Zakaj ne dovolite Varnostni arhitekt dela od doma ali na daljavo?

Ker je Team Secure varnostno podjetje, je znano, da zaposleni strogo upoštevajo notranje protokole in varnostne smernice, od nadzora dostopa do shranjevanja vseh dokumentov in kode, ki se nanašajo na intelektualno lastnino (IP) naših strank. Delo na daljavo in samostojno delo sta odlična koncepta, vendar naše stranke, zlasti podjetja s seznama Fortune 500 in vlade, zelo rade zagotovijo, da je intelektualna lastnina, na kateri Varnostni arhitekt delajo, varno varovana.

Koliko naj namenim za najem podjetja Varnostni arhitekt Team Secure?

Podjetje Team Secure smo ustanovili z enim samim ciljem: strankam ponuditi vrhunske storitve kibernetske varnosti in zgraditi skupnost strokovnjakov za kibernetsko varnost ne glede na lokacijo. Zaposlujemo in zaposlujemo Varnostni arhitekt neposredno, v vašem imenu. Plačujemo vse davke na zaposlovanje in prispevke za zaposlovanje državi. Brez težav za vas. Brez zapletene dokumentacije in upravnih težav za vas. Preprosta ekonomija, bi lahko rekli.

Na trgu je veliko povpraševanje po Varnostni arhitekt, ki ga ni dovolj, Varnostni arhitekt Varnostni arhitekt zato so cene po vsem svetu visoke.

Kdo je lastnik zakonskih pravic za delo, ki ga je ustvaril moj Varnostni arhitekt?

Vi, naročnik! Naša ekipa dela neposredno za vas in po celotnem plačilu so vse pravice intelektualne lastnine, izdelki in koda, ki jih ustvari ekipa Team Secure, vaša last.

Najemite Varnostni arhitekt

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.