Zakaj najeti podjetje Specialist za DevOps TeamSecure?

Specialist za DevOps - staffing

Specialist za DevOps

DevOps je sestavljen iz dveh delov, razvoja programske opreme (Dev) in operacij IT (Ops). Njegov cilj je skrajšati življenjski cikel razvoja sistemov ter zagotavljati visoko kakovost programske opreme. Specialist DevOps je odgovoren za upravljanje infrastrukture IT glede na zahteve podprte programske kode, ki je namenjena v hibridnem okolju z več najemniki.

Ker je bil DevOps oblikovan z združitvijo razvoja programske opreme in operacij IT, je specialist DevOps lahko razvijalec, ki se je preselil v operacije, ali sistemski administrator, ki se je preselil na področje kodiranja. Specialist DevOps mora razumeti in imeti izkušnje z vsaj dvema od naslednjih področij: Operacijski sistemi Unix, pisanje skript v Pythonu, podatkovna baza MYSQL, aplikacijski strežniki Tomcat. Dodana vrednost strokovnjaka za DevOps je znanje o testiranju in uvajanju ogrodij in orodij za avtomatizacijo, kot so testni paketi JMeter ali Serenity.

Povečano povpraševanje po Specialist za DevOps na spletnem mestu Slovenija

Globalna tekma za zaposlovanje visokokvalificiranih delavcev Specialist za DevOps se stopnjuje in povzroča pomanjkanje na trgu, zlasti na spletnem mestu Slovenija. V podjetju Team Secure smo specializirani za prepoznavanje vrhunskih kadrov za kibernetsko varnost in njihovo povezovanje z ustreznimi delovnimi mesti. Naši strokovnjaki za zaposlovanje lahko črpajo iz velikega nabora visoko usposobljenih in izkušenih Specialist za DevOps kandidatov, na podlagi svojih izkušenj na področju varnosti pa lahko ocenimo znanja, kvalifikacije in izkušnje potencialnega kandidata ter tako našim strankam zagotovimo popolnoma primernega kandidata.

Povečano povpraševanje po Specialist za DevOps na spletnem mestu Slovenija
Najemite Specialist za DevOps - staffing

Naši ljudje so pomembni

Uspešno podjetje potrebuje uspešne zaposlene. Za nas v podjetju Team Secure sta pomembna zdravje in dobro počutje naših zaposlenih; naši zaposleni ne prispevajo le k rasti naše organizacije, temveč hkrati uporabljajo svoje spretnosti, znanje in talente za doseganje osebne izpolnitve.

FAQ

Ali so pri najemu pri podjetju Specialist za DevOps Team Securekakršni koli vnaprejšnji stroški zaposlovanja ali pogodbeni stroški?

Da. Zahtevamo začetni polog, ki se bo uporabil kot dobropis na prvem računu, ko boste zaposlili svojega Specialist za DevOps. Če se odločite, da ne boste nadaljevali, vam bo polog v celoti povrnjen.

Kako lahko začnem? Kako najamem svoj Specialist za DevOps vir?

Ta postopek smo naredili kar se da preprost, vse, kar morate storiti, je, da obiščete spletno stran https://order.teamsecure.io, izpolnite obrazec in eden od naših strokovnjakov vam bo odpisal v 24-48 urah, da vam nastavi račun. Tako enostavno!

Katere načine plačila sprejemate?

Predvsem delamo z bančnimi nakazili in običajno delujemo v naslednjih valutah : EUR, CHF, USD in GBP. Za manjše zneske sprejemamo plačila z vsemi večjimi kreditnimi karticami.

Ali lahko svoje Specialist za DevOps delo opravljam iz pisarn našega podjetja?

Da. Na Specialist za DevOps zahtevo je na voljonapotitev Specialist za DevOps osebjana lokacijo. Specialist za DevOps Vsi zaposleni v podjetju Team Secure bodo imeli končno besedo pri premestitvi, saj je sreča naših strokovnjakov za nas najpomembnejša prednostna naloga.

Vse prilagoditve življenjskih stroškov in stroški premestitve se prenesejo na stranko. To vrsto dogovora priporočamo za obdobja od 3 do 6 mesecev. Strankam, ki želijo dolgoročno premestitev na delovnem mestu, svetujemo, da o tem vnaprej obvestijo Team Secure, da bomo lahko zaposlili določene Specialist za DevOps kandidate, ki iščejo premestitev.

Zakaj ne dovolite Specialist za DevOps dela od doma ali na daljavo?

Ker je Team Secure varnostno podjetje, je znano, da zaposleni strogo upoštevajo notranje protokole in varnostne smernice, od nadzora dostopa do shranjevanja vseh dokumentov in kode, ki se nanašajo na intelektualno lastnino (IP) naših strank. Delo na daljavo in samostojno delo sta odlična koncepta, vendar naše stranke, zlasti podjetja s seznama Fortune 500 in vlade, zelo rade zagotovijo, da je intelektualna lastnina, na kateri Specialist za DevOps delajo, varno varovana.

Koliko naj namenim za najem podjetja Specialist za DevOps Team Secure?

Podjetje Team Secure smo ustanovili z enim samim ciljem: strankam ponuditi vrhunske storitve kibernetske varnosti in zgraditi skupnost strokovnjakov za kibernetsko varnost ne glede na lokacijo. Zaposlujemo in zaposlujemo Specialist za DevOps neposredno, v vašem imenu. Plačujemo vse davke na zaposlovanje in prispevke za zaposlovanje državi. Brez težav za vas. Brez zapletene dokumentacije in upravnih težav za vas. Preprosta ekonomija, bi lahko rekli.

Na trgu je veliko povpraševanje po Specialist za DevOps, ki ga ni dovolj, Specialist za DevOps Specialist za DevOps zato so cene po vsem svetu visoke.

Kdo je lastnik zakonskih pravic za delo, ki ga je ustvaril moj Specialist za DevOps?

Vi, naročnik! Naša ekipa dela neposredno za vas in po celotnem plačilu so vse pravice intelektualne lastnine, izdelki in koda, ki jih ustvari ekipa Team Secure, vaša last.

Najemite Specialist za DevOps

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.