Zakaj najeti podjetje Varnostni inženir TeamSecure?

Varnostni inženir - staffing

Varnostni inženir

Glavni poudarek varnostnega inženirja IT je na nadzoru kakovosti v infrastrukturi IT. To vključuje načrtovanje, gradnjo in obrambo skalabilnih, varnih in robustnih sistemov ter delo na operativnih sistemih in omrežjih podatkovnih centrov.

Poleg razvojnega dela sta dve pomembni veščini, ki ju mora imeti varnostni inženir, pomoč organizaciji pri razumevanju naprednih kibernetskih groženj in pomoč pri oblikovanju strategij za zaščito teh omrežij.

Biti varnostni inženir pomeni poglobljeno znanje o ranljivostih varnosti aplikacij (OWAS Security Framework) in tudi udeležbo na enem od naslednjih certifikatov: Security+, CRISC, CEH.

Povečano povpraševanje po Varnostni inženir na spletnem mestu Slovenija

Globalna tekma za zaposlovanje visokokvalificiranih delavcev Varnostni inženir se stopnjuje in povzroča pomanjkanje na trgu, zlasti na spletnem mestu Slovenija. V podjetju Team Secure smo specializirani za prepoznavanje vrhunskih kadrov za kibernetsko varnost in njihovo povezovanje z ustreznimi delovnimi mesti. Naši strokovnjaki za zaposlovanje lahko črpajo iz velikega nabora visoko usposobljenih in izkušenih Varnostni inženir kandidatov, na podlagi svojih izkušenj na področju varnosti pa lahko ocenimo znanja, kvalifikacije in izkušnje potencialnega kandidata ter tako našim strankam zagotovimo popolnoma primernega kandidata.

Povečano povpraševanje po Varnostni inženir na spletnem mestu Slovenija
Najemite Varnostni inženir - staffing

Naši ljudje so pomembni

Uspešno podjetje potrebuje uspešne zaposlene. Za nas v podjetju Team Secure sta pomembna zdravje in dobro počutje naših zaposlenih; naši zaposleni ne prispevajo le k rasti naše organizacije, temveč hkrati uporabljajo svoje spretnosti, znanje in talente za doseganje osebne izpolnitve.

FAQ

Ali so pri najemu pri podjetju Varnostni inženir Team Securekakršni koli vnaprejšnji stroški zaposlovanja ali pogodbeni stroški?

Da. Zahtevamo začetni polog, ki se bo uporabil kot dobropis na prvem računu, ko boste zaposlili svojega Varnostni inženir. Če se odločite, da ne boste nadaljevali, vam bo polog v celoti povrnjen.

Kako lahko začnem? Kako najamem svoj Varnostni inženir vir?

Ta postopek smo naredili kar se da preprost, vse, kar morate storiti, je, da obiščete spletno stran https://order.teamsecure.io, izpolnite obrazec in eden od naših strokovnjakov vam bo odpisal v 24-48 urah, da vam nastavi račun. Tako enostavno!

Katere načine plačila sprejemate?

Predvsem delamo z bančnimi nakazili in običajno delujemo v naslednjih valutah : EUR, CHF, USD in GBP. Za manjše zneske sprejemamo plačila z vsemi večjimi kreditnimi karticami.

Ali lahko svoje Varnostni inženir delo opravljam iz pisarn našega podjetja?

Da. Na Varnostni inženir zahtevo je na voljonapotitev Varnostni inženir osebjana lokacijo. Varnostni inženir Vsi zaposleni v podjetju Team Secure bodo imeli končno besedo pri premestitvi, saj je sreča naših strokovnjakov za nas najpomembnejša prednostna naloga.

Vse prilagoditve življenjskih stroškov in stroški premestitve se prenesejo na stranko. To vrsto dogovora priporočamo za obdobja od 3 do 6 mesecev. Strankam, ki želijo dolgoročno premestitev na delovnem mestu, svetujemo, da o tem vnaprej obvestijo Team Secure, da bomo lahko zaposlili določene Varnostni inženir kandidate, ki iščejo premestitev.

Zakaj ne dovolite Varnostni inženir dela od doma ali na daljavo?

Ker je Team Secure varnostno podjetje, je znano, da zaposleni strogo upoštevajo notranje protokole in varnostne smernice, od nadzora dostopa do shranjevanja vseh dokumentov in kode, ki se nanašajo na intelektualno lastnino (IP) naših strank. Delo na daljavo in samostojno delo sta odlična koncepta, vendar naše stranke, zlasti podjetja s seznama Fortune 500 in vlade, zelo rade zagotovijo, da je intelektualna lastnina, na kateri Varnostni inženir delajo, varno varovana.

Koliko naj namenim za najem podjetja Varnostni inženir Team Secure?

Podjetje Team Secure smo ustanovili z enim samim ciljem: strankam ponuditi vrhunske storitve kibernetske varnosti in zgraditi skupnost strokovnjakov za kibernetsko varnost ne glede na lokacijo. Zaposlujemo in zaposlujemo Varnostni inženir neposredno, v vašem imenu. Plačujemo vse davke na zaposlovanje in prispevke za zaposlovanje državi. Brez težav za vas. Brez zapletene dokumentacije in upravnih težav za vas. Preprosta ekonomija, bi lahko rekli.

Na trgu je veliko povpraševanje po Varnostni inženir, ki ga ni dovolj, Varnostni inženir Varnostni inženir zato so cene po vsem svetu visoke.

Kdo je lastnik zakonskih pravic za delo, ki ga je ustvaril moj Varnostni inženir?

Vi, naročnik! Naša ekipa dela neposredno za vas in po celotnem plačilu so vse pravice intelektualne lastnine, izdelki in koda, ki jih ustvari ekipa Team Secure, vaša last.

Najemite Varnostni inženir

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.