Zakaj najeti podjetje Vodja odzivanja na incidente TeamSecure?

Vodja odzivanja na incidente - staffing

Vodja odzivanja na incidente

Odzivanje na incidente opisuje postopek, s katerim organizacija obravnava kršitev varnosti podatkov ali kibernetski napad, pa tudi način, kako poskuša organizacija obvladovati posledice napada ali kršitve ("incidenta"). Cilj tega procesa je učinkovito obvladovanje incidenta, tako da je škoda omejena, čas obnove in stroški pa čim krajši.

Vodja odzivanja na incidente nadzoruje ekipo strokovnjakov IT, ki se odzivajo na kibernetske napade, vdore v omrežja in računalniška kazniva dejanja. Njegove odgovornosti so usmerjanje varnostnega osebja pri preiskovanju kršitev varnosti in izvajanju protiukrepov.

Za vodjo odzivanja na incidente je potrebno tehnično znanje na vsaj dveh od naslednjih področij: forenzika diska in pomnilnika sistema Windows; operacije in inženiring v oblaku; spremljanje varnosti omrežja (NSM), analiza omrežnega prometa in analiza dnevnikov; operacije in inženiring v oblaku; forenzika diska in pomnilnika sistema Unix ali Linux; statična in dinamična analiza škodljive programske opreme; MITRE ATT&CK.

Uporabno znanje je nujno v enem skriptnem ali razvojnem jeziku (kot je Python).

Povečano povpraševanje po Vodja odzivanja na incidente na spletnem mestu Slovenija

Globalna tekma za zaposlovanje visokokvalificiranih delavcev Vodja odzivanja na incidente se stopnjuje in povzroča pomanjkanje na trgu, zlasti na spletnem mestu Slovenija. V podjetju Team Secure smo specializirani za prepoznavanje vrhunskih kadrov za kibernetsko varnost in njihovo povezovanje z ustreznimi delovnimi mesti. Naši strokovnjaki za zaposlovanje lahko črpajo iz velikega nabora visoko usposobljenih in izkušenih Vodja odzivanja na incidente kandidatov, na podlagi svojih izkušenj na področju varnosti pa lahko ocenimo znanja, kvalifikacije in izkušnje potencialnega kandidata ter tako našim strankam zagotovimo popolnoma primernega kandidata.

Povečano povpraševanje po Vodja odzivanja na incidente na spletnem mestu Slovenija
Najemite Vodja odzivanja na incidente - staffing

Naši ljudje so pomembni

Uspešno podjetje potrebuje uspešne zaposlene. Za nas v podjetju Team Secure sta pomembna zdravje in dobro počutje naših zaposlenih; naši zaposleni ne prispevajo le k rasti naše organizacije, temveč hkrati uporabljajo svoje spretnosti, znanje in talente za doseganje osebne izpolnitve.

FAQ

Ali so pri najemu pri podjetju Vodja odzivanja na incidente Team Securekakršni koli vnaprejšnji stroški zaposlovanja ali pogodbeni stroški?

Da. Zahtevamo začetni polog, ki se bo uporabil kot dobropis na prvem računu, ko boste zaposlili svojega Vodja odzivanja na incidente. Če se odločite, da ne boste nadaljevali, vam bo polog v celoti povrnjen.

Kako lahko začnem? Kako najamem svoj Vodja odzivanja na incidente vir?

Ta postopek smo naredili kar se da preprost, vse, kar morate storiti, je, da obiščete spletno stran https://order.teamsecure.io, izpolnite obrazec in eden od naših strokovnjakov vam bo odpisal v 24-48 urah, da vam nastavi račun. Tako enostavno!

Katere načine plačila sprejemate?

Predvsem delamo z bančnimi nakazili in običajno delujemo v naslednjih valutah : EUR, CHF, USD in GBP. Za manjše zneske sprejemamo plačila z vsemi večjimi kreditnimi karticami.

Ali lahko svoje Vodja odzivanja na incidente delo opravljam iz pisarn našega podjetja?

Da. Na Vodja odzivanja na incidente zahtevo je na voljonapotitev Vodja odzivanja na incidente osebjana lokacijo. Vodja odzivanja na incidente Vsi zaposleni v podjetju Team Secure bodo imeli končno besedo pri premestitvi, saj je sreča naših strokovnjakov za nas najpomembnejša prednostna naloga.

Vse prilagoditve življenjskih stroškov in stroški premestitve se prenesejo na stranko. To vrsto dogovora priporočamo za obdobja od 3 do 6 mesecev. Strankam, ki želijo dolgoročno premestitev na delovnem mestu, svetujemo, da o tem vnaprej obvestijo Team Secure, da bomo lahko zaposlili določene Vodja odzivanja na incidente kandidate, ki iščejo premestitev.

Zakaj ne dovolite Vodja odzivanja na incidente dela od doma ali na daljavo?

Ker je Team Secure varnostno podjetje, je znano, da zaposleni strogo upoštevajo notranje protokole in varnostne smernice, od nadzora dostopa do shranjevanja vseh dokumentov in kode, ki se nanašajo na intelektualno lastnino (IP) naših strank. Delo na daljavo in samostojno delo sta odlična koncepta, vendar naše stranke, zlasti podjetja s seznama Fortune 500 in vlade, zelo rade zagotovijo, da je intelektualna lastnina, na kateri Vodja odzivanja na incidente delajo, varno varovana.

Koliko naj namenim za najem podjetja Vodja odzivanja na incidente Team Secure?

Podjetje Team Secure smo ustanovili z enim samim ciljem: strankam ponuditi vrhunske storitve kibernetske varnosti in zgraditi skupnost strokovnjakov za kibernetsko varnost ne glede na lokacijo. Zaposlujemo in zaposlujemo Vodja odzivanja na incidente neposredno, v vašem imenu. Plačujemo vse davke na zaposlovanje in prispevke za zaposlovanje državi. Brez težav za vas. Brez zapletene dokumentacije in upravnih težav za vas. Preprosta ekonomija, bi lahko rekli.

Na trgu je veliko povpraševanje po Vodja odzivanja na incidente, ki ga ni dovolj, Vodja odzivanja na incidente Vodja odzivanja na incidente zato so cene po vsem svetu visoke.

Kdo je lastnik zakonskih pravic za delo, ki ga je ustvaril moj Vodja odzivanja na incidente?

Vi, naročnik! Naša ekipa dela neposredno za vas in po celotnem plačilu so vse pravice intelektualne lastnine, izdelki in koda, ki jih ustvari ekipa Team Secure, vaša last.

Najemite Vodja odzivanja na incidente

Varnost vaše infrastrukture IT mora biti vaša glavna prednostna naloga. Stopite v stik z nami.